Om tjenesten

Ved å låne bort din garasjeplass til andre i ditt sameie, hjelper du en nabo og støtter et godt formål. I dag er pris låst til 30,- per døgn (men kun kr 10,- for inntil fire timer) og alt går uavkortet til Kreftforeningen. Det er selvsagt bare hyggelig om du gir ekstra. Vi har vurdert å gjøre det mulig for utlåner å styre døgnpris og velge andel som skal gå til veldedig formål, men har landet på at det beste er å gjøre det enkelt.

Alle "bookinger" bekreftes via SMS eller push-melding. Garasjedeling er ikke part i avtalene mellom den som låner plass og eieren av plassen. Det forutsettes at den som låner plass allerede har tilgang til garasjeanlegget eller avtaler dette direkte med utlåner.

Garasjedeling.no sin historie

Facebookgruppen til Konfektfabrikken sameie på Grünerløkka/Rodeløkka fikk veldig mange meldinger om lån av parkeringsplass. Aurora så muligheten til samtidig å:

  • Hjelpe folk finne ledig parkeringsplass
  • La folk støtte et godt formål ved å låne bort sin plass
  • Unngå at andre meldinger drukner i "garasjestøy" i gruppen

Tjenesten er også et fint hobbyprosjekt og det er svært motiverende å gi alle inntekter til Kreftforeningen.

Serverkraft og SMSer betales av Innovation Consulting AS, som er firmaet til Auroras mann, Sondre.

Som du kanskje allerede har tippet, bodde Aurora og Sondre i Konfektfabrikken på Rodeløkka da løsningen ble utviklet. Konfektfabrikken er fortsatt vårt mest aktive sameie, selv om flere har kommet til.

Garasjedeling ble omtalt i Digi i april 2018.

Videre planer

Dersom tjenesten blir populær i Konfektfabrikken, vil den lanseres gratis til andre sameier og forhåpentligvis på den måten skaffe mange penger til gode formål ved å hjelpe folk dele på garasjeplassene.

Den underliggende plattformen er skrevet på en generell måte og kan kanskje brukes til å dele andre ting enn garasjeplasser. Ta gjerne kontakt om du har et prosjekt du vil diskutere.

Kontakt oss

Du kan sende Aurora en mail om du har tilbakemeldinger, feilmeldinger eller tips.